Hirdetés

Nyerj Sony Ericsson K600i-t egy MMS-el!



|

Hirdetés

Az MMS díja 99 Ft. Regisztráláshoz küldd el SMS-ben a REG szót a +36 20 900 0878 számra (az SMS a tarifacsomag szerinti normál díjon kerül kiszámlázásra). Akciós időszak: április 24. és június 10. között. Sorsolásra kerülő nyeremények: 10 db Sony Ericsson K600i mobil,Praktikum kártyás csomaggal. A sorsolás időpontja: 2006. június 15.
A sorsoláson minden Pannon előfizető részt vehet (előfizetésenként egyszer), aki regisztrál a játékra, majd bármilyen számra MMS-t küld. Regisztráláshoz küldd el SMS-ben a REG szót a +36 20 900 0878 számra (az SMS a tarifacsomag szerinti normál díjon kerül kiszámlázásra). Az akció minden MMS-re vonatkozik, ami tartalmazhat képet, hangot és videót is. Az MMS szolgáltatásunkról bővebb információt az MMS szolgáltatás oldalunkon találsz, vagy érdeklődj infovonalunkon a 1220-as számon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.