Hirdetés

Nyerje meg Pinnacle csomagunkat!



|

E havi SMS nyereményjátékunkban a helyes megfejtést beküldők között egy Pinnacle termékekből összeállított ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Hirdetés

Nyerje meg Pinnacle csomagunkat!

0901pinnacle-sms-nagy.jpg



A helyes megfejtést beküldők között kisorsolunk egy PCTV Hybrid Pro USB Sticket, egy Pinnacle Studio 12 Plus videószerkesztő szoftvert, HFX vol. 1.- , HFX vol. 2.- és RTFX vol. 1. effektgyűjteményt tartalmazó csomagot!


Válaszolja meg helyesen az alábbi kérdésünket:


Melyik Pinnacle Studio verzióban található a Pinacle Montage videóeszköz?
PCW A - Csak a Pinnacle Studio Ultimate verzióban.
PCW B - A Plus és Ultimate verziókban.
PCW C - Minden Studio verzióban.


Küldje el a megoldást SMS-ben (PCW A, PCW B vagy PCW C) a 06 90-642-311 -es telefonszámra, és nyerjen!
Megfejtéseiket szeptember 1-30. között várjuk!

(Az SMS díja 250 Ft + áfa. A játékosok a játék során hozzzájárulnak, hogy adataikat a játékot lebonyolító D.C. Lax Kommunikáció továbbítsa a nyereményt biztosító IDG Hungary Kft. felé. Probléma esetén ügyfélszolgálat: sms@lax.hu)

 

A múlt havi játék nyertesének nevét hamarosan közzétesszük, az elmúlt hónapok nyerteseinek névsorát ide kattintva tekintheti meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.