Hirdetés

Nyílt forráskódú beszédfelismerő-fejlesztő eszköz



|

Hirdetés

Az IBM ennek megfelelően az Apache alapítványnak adományozza Reusable Dialog Components (RDC) technológiáját, ami egy komponens készlet, amellyel hangképes funkciók adhatók az alkalmazásoknak, mint az adat, idő, valuta és helyszín interakciók.




Az Eclipse alapítvány a beszédjelző (markup) szerkesztőkészletet kapja, amivel egy új Eclipse programot szeretne elősegíteni, melynek célja nyílt forráskódú eszközök kifejlesztése volna hangos alkalmazások fejlesztéséhez - amit az IBM „megelőző csapásnak” szán a már kitapintható trend ellen, amely a születőben lévő beszédszoftver-fejlesztő piacon az egyedi és gyártó-specifikus kódok eluralkodását tenné lehetővé.



A Microsoft márciusban közzétett Microsoft Speech Server 2004 szoftvere mellett egyébként szintén kínál beszéd alkalmazás fejlesztőkészletet is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.