Hirdetés

Nyit az első csak linuxos áruház



|

Hirdetés

„Történelmi jelentőségű esemény ez a Linux ipar számára, hogy a számítógép felhasználó minden elérhető Linux terméket egy helyen megkaphat”, fogalmazott Michael Robertson, a Lindows vezérigazgatója.

„A vásárlók személyes segítséget kapnak a Linux szakértőktől az áruházban, akik elmondják, mik a Linux előnyei más operációs rendszerekkel szemben, és segítenek nekik a vásárlásban”. A cégek, oktatási intézmények és a magánemberek megvásárolhatják a legújabb Linspire asztali gépeket (BusinessStaton, DesktopSystem, SchoolSystem), melyek ára 300 és 1000 kanadai dollár között mozog, vagy az 1100 és 1500 dollár közötti laptop modelleket (pl. Ultralight), melyek a Linspire 4.5 verzióra épülnek. De kapható a Linspire Plus szoftvercsomag, amely több száz játékot, grafikus és fotószerkesztő programot és személyes pénzügyi alkalmazásokat tartalmaz; vagy a Linspire Office, a legújabb StarOffice a Suntól, melynek irodai alkalmazásai kompatibilisek a Microsoft Office-szal; a Linspire VirusSafe antivírus és a Linspire SurfSafe webszűrő csomag, amely kiszűri a nemkívánatos internetes tartalmakat.

Az üzletben számítógép kellékek, így hálózati kártyák, LCD monitorok, compact flash kártyák is kaphatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.