Hirdetés

Obama kihívóját nem érdekli a szíriai elleni háború



|

A republikánus John McCain, aki 2012-ben sokáig az elnökválasztás fő esélyének számított, békésen pókerezgetett az iPhone-ján a szíriai csapásról szóló szenátusi vita közben.

Hirdetés

A Washington Post szerdai „képriportja” szerint John McCaint, az Egyesült Államok republikánus színekben futó szenátorát nem igazán érdekli a közelgő szíriai beavatkozás. Egy Melina Mara, az amerikai lap fotósa által kéísztett kép tanúsága szerint Barack Obama 2012-es kihívója – és így az USA „majdnem-elnöke” – unottan pókerezgetett az okostelefonján, miközben politikustársai késhegyre menő vitát folytattak a Szíria elleni katonai beavatkozásról a szenátusban. McCain „azzal ütötte el az időt a meghallgatáson, hogy pókert játszott az iPhone-ján” – írta az eset kapcsán Mara.

A pókerező McCaint a Washiongton Post fotósa kapta le

A politikus nem sokkal később egy viccesnek szánt Twitter-bejegyzésben elismerte: tényleg virtuális kártyacsatával múlatta az időt a meghallgatáson. „Botrány! Rajtakaptak, amint egy iPhone-os játékkal játszottam egy 3+ órás szenátusi meghallgatáson – és a tetejébe még vesztettem is!” – írta.

Hirdetés

A politikust később a CNN riportere is kifaggatta az esetről. „Bármennyire törekszem is arra, hogy mindenkor elmélyült figyelemmel hallgassam kollégáim észrevételeit három és fél órán keresztül, néha sajnos előfordul, hogy kicsit elunom magam” – mentegetőzött McCain.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.