Hirdetés

Office Windows nélkül



|

Hirdetés

A CrossOver Office program telepítése egy varázslószerű felület vezérletével hajtható végre, néhány egyszerű kattintás után kéri a Microsoft Office eredeti CD-ROM-ját (külön beszerzendő, Microsoft termék), és annak telepítés hamarosan meg is indul.

A Telepítés folyamata pontosan úgy zajlik mintha Windows rendszer alatt dolgoznánk, azzal a kivétellel, hogy mikor az Office a Windows újraindítását kéri, a CrossOver tréfás módon azt az üzenetet küldi felénk, hogy Linux alatt nincs szükség ilyen botorságra. Aztán az Office csoport meg is jelenik a Start menüben.

A CrossOver jópofasága, hogy nem csak az MS Office csomag, hanem a Lotus Notes is remekül működik segítségével. Ennek telepítése is gördülékeny. Hogy még teljesebb legyen az örömünk, a CrossOver a TruType fontok telepítését is lehetővé teszi.





























A CrossOver egyébiránt a nyílt forráskódú Wine projektre épül, mely általánosan kínálja Windows alapú programok futtatásának lehetőségét Linux alatt. Ezen adottság révén esetleg más programokkal is sikeresen elboldogulhat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.