Hirdetés

Okosságra kényszerítve - Forced to be smart



|

2011. szeptember 28-29-én a budapesti Duna Palotában rendezik meg az eseménysorozat első konferenciáját.

Hirdetés

Az Üzleti Hálózatok – Regionális Megoldások (Business Networks – Regional Solutions) célja olyan színvonalas üzleti fórumok és szakmai konferenciák szervezése, ahol ügyfeleink első kézből tájékozódhatnak a különböző iparágakat és szektorokat érintő aktualitásokról. Szem előtt tartva a regionalitás fontosságát, vállalatunk nem csak a hazai, hanem a szomszédos országok üzleti szereplőit is igyekszik bevonni a szakmai eszmecserékbe és vitafórumokba.
Konferenciáinkat kulturális estekkel bővítjük, így ügyfeleinknek alkalma nyílik oldott hangulatban történő véleménycserére és értékes kapcsolatépítésre is. Szándékunk egy olyan közösség megteremtése, amely hosszú távon, a kölcsönös információcserére alapozva képes olyan innovatív megoldásokat kidolgozni, amelyek elősegítik a térség vállalkozásainak megújulását, fejlődését és sikerességét.

-


Az Okosságra kényszerítve – Forced to be smart eseménysorozatunk első konferenciája, melyen az életünket és vállalkozásainkat teljes mértékben behálózó okostelefonokkal, táblagépekkel, és az általuk életre hívott okos megoldásokkal foglalkozunk.  Olyan kérdésekre keressük majd a választ, hogy miként hatnak a társadalomra, a közigazgatásra, a médiára, valamint a szolgáltatóiparra. Felvetjük azt is, hogy mennyire van lehetőségünk, mennyire szükséges és mennyire kötelező ebbe az irányba haladni, illetve mi történik azokkal, akik halogatják az „okossá válást”.

A szerdai kulturális esten Csete Beáta beszélgetőpartnerei lesznek:
Pierrot (Marosi Z. Tamás) - Józsa Szabolcs ügyvezető igazgató, Nemesys

-

A csütörtöki nap háziasszonya: Szutor Bernadette marketing igazgató, Kancellár.hu

A konferencián többek között felszólalnak:


Aáry-Tamás Lajos oktatási jogok biztosa, Kollár Péter szabályozási főigazgató-helyettes, NMHH
Rupp Zoltán főosztályvezető, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Nyéki Zsolt terület vezető-mobilkereskedelmi szolgáltatások, Vodafone

Kiemelt témakörök:


Nemzetközi és hazai trendek – Hol tart a mobil piac?
Tapasztalatlan társadalom, tapasztalatlan közigazgatás
 Szolgáltatás applikációba oltva
Világtrendek és a magyar piac sajátosságai újságírói szemmel

További információkért kérem látogasson el weboldalunkra:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.