Hirdetés

Októberben indul a DoCoMo 3G szolgáltatása



|

Hirdetés

generációs mobilhálózatának beüzemelését. Mivel azonban mind a rendszerrel, mind a 3G készülékekkel problémák adódtak, a szolgáltató elhalasztotta a szolgáltatás beindítását. A hálózat május vége óta próbaüzemben működik, 4500 önkéntes felhasználóval. A mintegy 2000 magán és 2500 üzleti felhasználó tapasztalatai szerint a készülékek egy napig sem bírják ki az akkumulátorok töltése nélkül, de ezenkívül problémák voltak a térerővel még a kijelölt tesztkörzeten belül is, a vonal pedig gyakran megszakadt. Shiro Tsuda, az NTT DoCoMo hálózati rendszerének ügyvezető elnöke elmondta, hogy az utóbbi egy hónapban a problémák döntő többségét sikerült kiküszöbölni, így a szolgáltatás október 1-étől megkezdheti működését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.