Hirdetés

Októbertől piacon a SuSE Linux 9.0



|

Hirdetés

A Professional csomag ára 90 euró, 5 CD-t, egy dupla DVD-t, felhasználó és adminisztrátori kézikönyvet és 90 napos telepítési támogatást tartalmaz. A verzió két változatban elérhető: az egyik egy 32 bites operációs rendszer, a másik az AMD 64 bites Athlon processzorára épül. Az Athlon csomag ára 120 euró. Az új verzió megkönnyíti a Windows migrálását az NTFS támogatásával. Az NT fájlrendszer támogatása lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyebben átparticionálja a merevlemezt, és hogy a Linux futtatása közben is hozzáférhessen a Windows klienshez, amikor csak szüksége van rá. A 9.0 a SuSE által optimalizált 2.4.21 magra épül, de a gyakorlott felhasználók számára a cég mellékelte a 2.6 mag tesztverzióját is.




A csomaghoz tartozik a KDE 3.1.4 grafikus felület és az OpenOffice.org 1.1 irodai alkalmazáskészlet legújabb verziója. Utóbbi lehetővé teszi a PDF dokumentumok exportálását és sok XML dokumentum export-importját, valamint a flash formátumú prezentációkat. Végül, a KDE-alapú IM alkalmazás, a Kopete támogat minden általánosan használt IM alkalmazást, így az MSN és az AOL azonnali üzenő szolgáltatását is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.