Hirdetés

Online vírusellenőrzés a PC World oldalán



|

Hirdetés

Ez az online szkenner felismeri és eltávolítja a vírusokat igény szerint bármely számítógépről az Interneten keresztül.




Ez az eszköz 11 nyelven vehető igénybe, többek között oroszul, japánul, angolul, németül, spanyolul, kínaiul, franciául és olaszul.




R É S Z L E T E S      Ú T M U T A T Ó



Az ellenőrzés a Scan your PC gombra való kattintással indítható és a működés további feltétele egy Internet Explorer kompatibilis böngésző használata. Segítségével antivirus program telepítése nélkül, kézzel índítva tudjuk vírusmentesíteni gépünket.






Kattintsunk a NEXT feliratú gombra...






... és írjuk be email címünket.






Az országok közül válasszuk ki Magyarországot...






A kisméretű, helyben telepítendő állományt engedélyezzük...






... majd válasszuk ki, mit akarunk ellenőrizni. Az OTHERS gombbal tudunk tetszőleges állományt vagy könyvtárat megadni.






Vírusmentes állapotról szoló végeredmény ablak esetén megnyugodthatunk...






... amennyiben fertőzött volt a gépünk, erről is megkapjuk a részletes tájékoztatást. Ami a lényeg, igyekezzünk miharamabb egy önálló vírusvédelmi alkalmazást a gépünkre telepíteni - ez gondoskodik a hosszútávú megbízható védelemről.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.