Hirdetés

Orange és MSN társulás



|

Hirdetés

Az MSN hétfői közlése szerint a szolgáltatás már él Svájcban, Hollandiában, Angliában és Dániában, év végéig pedig be lesznek kapcsolva a francia és belga felhasználók is. A két cég megállapodása révén az MSN hozzáférhet az Orange 35 milliós felhasználói bázisához az európai térségben. Az Orange előfizetője megtekintheti Hotmail címére érkezett leveleit szöveges üzenet formájában, válaszolni tud rájuk és továbbíthatja is más e-mail címekre. Ezenkívül a felhasználókat SMS-ben tájékoztatják, hogy e-mailjük érkezett, ugyanakkor mobiltelefonjukról is csevegni tudnak barátaikkal az MSN Messenger szolgáltatásán keresztül. A szöveges üzenet küldésének és fogadásának ára országonként változik, Angliában 10 penny fizetendő a küldés és 12 penny a fogadás után. Bár az MSN-nel kötött megállapodás az Orange első tapogatózása a mobiltelefonos azonnali üzenő piacon, de a cég szóvivője szerint nem is az utolsó. Jó a megállapodás a Microsoft számára is, amely korábban nemigen tudott behatolni az európai vezetéknélküli piacra, ahol a hordozó cégek megpróbálták élesen elkülöníteni a hang és adatszolgáltatás támogatását. A szoftveróriás azonban mostanában több megállapodást is kötött a nagy európai szolgáltatókkal, így a Vodafone-nal is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.