Hirdetés

Öt év után frissült az AOL Mail



|

2007. óta az első komolyabb ráncfelvarrást eszközölte az AOL.

Hirdetés

Az AOL 2007. után az első komolyabb ráncfelvarrást eszközölte a levelezőszolgáltatásán, így már egy megújult AOL Mail áll a felhasználók rendelkezésére. A csevegőablak a bejövő mappa bal alsó sarkába költözött, hasonlóan a Gmail megoldásához. A hirdetések jobb oldalt kaptak helyet, míg az eseményeket, teendőket, névjegyzéket a fent található füleken keresztül érjük el.

 

A "minialkalmazások" mellett gyorslinkek is találhatóak a bejövő mappa fölött, továbbá könnyebben olvasható betűtípusokat és ikonokat is ígért az AOL a frissített levelezőhöz.

 

Az AOL a rendelkezésre álló neveket is igyekezett bővíteni, hogy ne kelljen néhány véletlenszerű számmal pótolni a nekünk tetszőt. A frissített szolgáltatás most a tavaly hasonló műtéten átesett Gmail-t követi. Az AOL Mail elérhető a mail.aol.com címen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.