Hirdetés

Otthoni Xeon alaplap a TYAN-tól



|

Hirdetés

Az Intel E7505 lapkakészletének köszönhetően a Thunder i7505 egyedülálló képességekkel rendelkezik az asztali gépek piacán. Két darab Xeon processzort tud fogadni, 533/400 MHz FSB, támogatja emellett a Hyper-Threadinget, integrált Dolby Digital 5.1 hangrendszer található rajta, valamint Gigabit Ethernet port, a gyors hálózati kapcsolat érdekében, valamint USB 2.0. A nyolcszoros APG támogatásnak köszönhetően a legkorszerűbb grafikus kártyákat is képes fogadni. Három darab 64 bites és két darab 32 bites PCI kártyahely szolgálja a megfelelő bővítést. A négy memóriafoglalatba összesen 4 GB-ig bővíthetjük a RAM-okat, ECC és non-ECC DDR266 modulokkal egyaránt. Adaptec és Intel Zero Channel Raid támogatás és Ultra320 SCSI támogatás gondoskodik a villámgyors adatforgalmoról.



Az áráról még nincs tudomásunk, de bízva a hazai forgalmazás korai beindításában, remélhetőleg hamarosan itthon is kapható lesz, ez a nagyszerű alaplap.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.