Hirdetés

Óvszert kap az okostelefonod



|

A statisztikák szerint a fiatalok inkább emotikonok segítségével beszélnek a szexről (is) - a Durex besegít a megfelelővel.

Hirdetés

Nincs hiány olyan emotikonból, amivel a szexre lehet utalni a beszélgetések során. Ez jó dolog, mivel ahogy kiderült, a 18-25 évesek előszeretettel beszélnek ilyenek segítségével ebben a témában. 

Hirdetés

Eddig viszont nem volt olyan emotikon, amivel a biztonságos szexre lehetett volna utalni. A Durex ezen szeretne változtatni, méghozzá egy saját, óvszer emotikonnal. 

A statisztikák szerint a 18-25 évesek 80 százaléka könnyebben fejezi ki magát emotikonokkal, több mint felük pedig ezekkel beszélget a szexről. 84 százalék érzi ezt a megközelítést kényelmesebbnek, miközben több mint 30 százalékot egyáltalán nem érdekel a biztonságos szex. 

A fiatalok fele szerint őket és a barátaikat soha nem érinti a HIV. 

A Durex december 1-jén nyújtja be az új emotikonját a Unicode Consortiumnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.