Hirdetés

Panasonic merevlemezes videomagnó a BS digitális HDTV-ben



|

Hirdetés

Ez az első olyan nagyfelbontású TV, amelybe merevlemezes videomagnót építettek be. Az új BS digitális HDTV termékcsaládot 2001. március 20-án mutatják be a japán piacon.

A Panasonic új 91,44 cm (36 hüvelyk) képátmérőjű, beépített 30GB kapacitású merevlemezes videomagnóval felszerelt TH-36DH100 modellje nagy felbontású üzemmódban 2,5 órányi, szabványos digitális üzemmódban 5 órányi, analóg üzemmódban akár 25 órányi digitális felvételt tud készíteni vagy lejátszani. Az egyszerűen kezelhető, gazdag funkciókkal ellátott TV újabb lépést jelent a valódi “on-demand” audiovizuális környezet felé. Az újszerű “Track & Play” (“kövesd és játszd le”) funkció segítségével a program akár felvétel közben is visszajátszható, a korszerű keresési funkció pedig azonnal megtalálja és lejátssza a kívánt felvételeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.