Panda mackó új bundája



|

Pontosan mi a teendőm, ha a Pandát használni akarom?Ez év márciusától a program havi hosszabbítása visszakerült a Panda hatáskörébe, pontosabban a weboldalára. Aki esetleg másik antivírusszoftvert használ, vagy még március előtt telepített a gépére Titaniumot utoljára, annak előbb el kell távolítania a régi verziót, majd az aktuális CD-n található új változatot kell telepítenie. Használatához internetes regisztráció szükséges. Ehhez a gyártó weboldalán egy magyar nyelvű aloldalt kell kitölteni, és magát a kódot ők küldik el elektronikus levélben. A telepítés és a regisztráció részletes leírása minden hónapban megtalálható magazinunkban. A Panda Titanium Antivirus támogatásával kapcsolatosan a support@pandasoftware.hu e-mail címen kaphat további technikai segítséget.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.