Hirdetés

Patch menedzsment a Norton Ghost-ban



|

Hirdetés

A Ghost 8.0 Corporate Edition a legújabb változata a programnak, tartalmaz egy konfigurációs és a frissítések telepítésére alkalmas platformot. A Symantec állítása szerint a remote management segítségével a rendszergazdák a hálózaton keresztül klónozhatnak Microsoft Windows NT, 2000 vagy XP konfigurációkat, mindezek mellett pedig küldhetnek egyszerre több tucat gépre hot fixeket és konfigurációs változtatásokat. Az egyes felhasználói beállítások, a Dokumentum könyvtárak, Asztalról a parancsikonok és a konfigurációs beállítások migrációja a számítógépek között sokkal egyszerűbben lesz megoldható a Symantec állítása szerint.

A csoportos adatküldő rendszer segítségével ugyanazon fájlt egyszerre több gépen párhozamosan futtathatják a rendszergazdák, ezzel csökkenthető a hálózat terheltsége, de a szoftver továbbra is alkalmas lesz egyes gépek beállítására is. A Ghost 8.0 menedzsment konzolján folyamatosan nyomon követhetjük milyen hardver és szoftver található a gépeken, és a program azt is jelzi, melyik gépnek van szüksége valamilyen frissítésre. A Symantec állítása szerint a disztribútoroknál és a viszonteladóknál már megrendelhető a szoftver.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.