Hirdetés

PCW Kerekasztal: tényleg nem lehet Magyarországon otthonról dolgozni?



|

Új sorozatot indítunk, amelynek keretében havonta egy témát járunk körbe meghívott vendégekkel, szakértőkkel. A beszélgetést élőben közvetítjük.

Hirdetés

A PC World Kerekasztal egy új, érdekes havi beszélgetős műsor, amelynek koncepciója igen egyszerű: öt vezető, öt megközelítés, egy téma - stúdiónkban. A szakértő vendégekkel készült beszélgetést élőben sugározzuk a UStream rendszerén keresztül, ide kattintva nézheted meg az adást. 2012. április 19-én, csütörtökön déltől indul az első élő beszélgetés, amelynek keretében az otthoni munkáról beszélgetünk meghívott vendégeinkkel.

Sokan még mindig úgy érzik, hogy Magyarországon érdemi munka nem történik az irodák falain kívül, az otthoni munkavégzés leginkább ügynökösködést jelent az álláshirdetésekben, pedig már jócskán túlnőttünk az ilyen sztereotipiákon. Vajon mit jelent valójában ma az otthoni munkavégzés? Mennyire ellenőrizhető, mennyire biztonságos, milyen megoldást jelenthet a jövő vállalakozásainak számára?




Kerekasztalunk vendegéi:

- Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley magyarországi irodájának ügyvezető igazgatója
- Prigyeni Lénárd, Index, Member of Board - CO²
- Dr. Vaskeba Erik, Információbiztonsági osztályvezető a Telenornál
- Lakatos Gergely, R&RSoftware PR és Értékesítési vezető / MarComm & Sales manager
- Kircsi Levente, a Rektor.hu ügyvezetője

Moderátor: Szabó Zsanett,  PC World főszerkesztő

A csütörtök délben élőben sugárzott adás a következő PC World magazin DVD mellékletére is felkerül, és az újságban is kiemelten foglalkozunk majd a témával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.