Hirdetés

Perelik a legnagyobb 3D-játékkészítőket



|

Hirdetés

A következő cégek állnak a vádlottak listáján: az Electronic Arts, az Activison, a Take Two Interactive Software, a Ubisoft, az Atari, a THQ, a Vivendi Universal Games, a Sega, a Square Enix, a Tecmo, a Lucasarts Entertainment és a Namco.

A 4 734 690-as számú amerikai szabvány egy olyan "módszert és eszközt említ, amely lehetővé teszi a térben való elforgatást" - a mozgó, 3D-s objektumokat jelképező látvány elkészítését majd a végeredmény kivetítését egy két-dimenziós felületre (TV vagy monitor), amely lehetővé teszi a felhasználóknak a modell térbeli körbejárását a perspektíva változtatásával, valamint a ki- és be zoom-olás lehetőségével. Végeredményben minden fejlesztő, aki valaha használt már 3D-grafikát, most a vádlottak padjára kerülne, és ezután visszamenőleg ki kellene fizetnie a szabadalomért járó licencdíjat a legtöbb 3D-s játékért, amely 1988 óta elkészült.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.