Hirdetés

Platformválasztás a GroupWise 7-ben



|

Hirdetés

A GroupWise 7 integrált e-mail és azonnali üzenetküldő rendszert, fejlett Outlook támogatást és a csomaggal együtt járó SUSE Linux Enterprise Servert kínálja a felhasználók számára. A Microsoft Exchange rendszerrel ellentétben a GroupWise többféle operációs rendszeren - NetWare-en, Linux-on, és Windows-on - is fut.

"A Novell már 2015-ig elkötelezettséget vállalt a GroupWise támogatására, ami jelzi, hogy ügyfeleik számíthatnak a GroupWise folyamatos fejlődésére most és a jövőben egyaránt" - mondta Mark Levitt, az IDC csoportmunka-támogató számítástechnikával foglalkozó részlegének alelnöke. "Mivel a GroupWise több más platform mellett Linuxon is elérhető, a Windows rendszeren túlra tekintő cégeknek valódi alternatívát kínál." - tette hozzá Levitt.

A GroupWise 7 révén a felhasználók a saját munkastílusukhoz igazíthatják a kliensszámítógépeket, ezzel javítva termelékenységüket és hatékonyságukat. Az új fejlesztések közé tartozik az e-mail és azonnali üzenetküldő rendszerek integrációja, így a felhasználók már az e-mailben láthatják, hogy a küldő pillanatnyilag elérhető-e online. Így át lehet térni az üzenetküldőre, azonnal kiváltva a hosszadalmas e-mail párbeszédeket. A termék ezen felül tartalmaz egy új "home" nézetet is, amely a legszükségesebb információit összegzi egy helyen. Ebben a nézetben felhasználónkét több naptár található a párhuzamos projektek könnyebb kezelhetősége érdekében, és egy gyors navigációs gombsor révén a felhasználó a leggyakrabban használt helyeket egy egyszerű, egykattintásos felületen keresztül is elérheti.

A GroupWise 7 termékcsomagban megtalálható a Novell SUSE Linux Enterprise Server is, így ez nem jelent további költséget az ügyfelek számára. A SUSE Linux Enterprise Server csomagba foglalásával a GroupWise ügyfelek számára lehetőség nyílik a vezető nyílt forráskódú szerver platform megismerésére. Kliens oldalon a GroupWise támogatja a Windows, Linux és Macintosh rendszereket, valamint a webböngészőket és a mobil eszközöket, de támogatja a PocketPC és Palm OS alapú személyi asszisztensek bölcső alapú szinkronizálását is. A szerverekhez a biztonságos hozzáférést a Simple Object Access Protocol (SOAP), egy szabványos webszolgáltatás alapú felület biztosítja, amely könnyebbé teszi a fejlesztők számára az egyéni alkalmazások létrehozását és integrálását.

A Novell GroupWise 7 nyílt bétaverziói már ingyen letölthetőek. Az árak bejelentése a termék piaci megjelenésekor történik. További információk a http://www.novell.com/groupwise weboldalon találhatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.