Hirdetés

Pókember online



|

A Marvel Comics elindította online szolgáltatását.

Hirdetés

Valószínűleg nincs olyan 25-35 év közötti férfi Magyarországon, aki ne lelkesedett volna a Pókemberért 1990-ben. (Száguldó riporterünk ugyan hírt adott egy ilyen hölgyről is, de információit egyelőre nem erősítették meg.) Hulk, a Fantasztikus Négyes, vagy épp Amerika Kapitány mind-mind emblematikus figurái voltak gyermekkorunknak, a nosztalgiában pedig nem kevés pénz van - elég elmenni szombaton az Arató diszkóba, hogy kézzelfogható bizonyítékot kapjunk erről.

 

A Marvel Comics-nél is rájöttek erre, így digitálisan elérhetővé tették archívumuk jó részét. A Marvel Digital Comics Unlimited PC és Mac kompatibilis, a szolgáltatás havi díja 4,99 dollárnál kezdődik - de ez azt jelenti, hogy egy évre előre ki kell fizetni a hozzáférést 59,88 dollárért. Ha csak egy hónapra szeretnénk előfizetni, akkor az 9,99 dollárunkba kerül.

hulk.jpg

A szolgáltatás jelenleg 2500 képregényfüzetet kínál, közöttük a Pókember, az X-Men, a Hulk, vagy a Bosszúállók történeteivel, de hetente 20 új epizód kiadását is tervezik. A képregényeket természetesen a digitalizálás során a kor igényeihez méltóan újra is színezték. A képregényeket nem letölteni, hanem online nézegetni lehet - flashben lapozgathatjuk a digitális képregény lapjait.

 

A webkettő persze ide is beszivárgott: a keresés és egyéb alapfunkciók mellett értékelhetjük is mások számára az olvasott anyagokat, vagy épp megoszthatjuk velük személyes kedvenceink listáját.

 

Az archívum megjelenése szokatlan élettani reakciókat indított be testemben, enyhén zöldül a bőröm és dagadnak az izmaim, így következzék gyorsan a zárszó:

 

READ PC WORLD OR WE SMASH!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.