Hirdetés

Razer Copperhead



|

A Logitech G5 legnagyobb vetélytársa különösen népszerű az akciójátékok bal kezes kedvelőinek körében.

Hirdetés

Az optikai tuning kedvelőinek végre nem kell feláldozniuk a minőséget a kirívó külső miatt. A kéken világító borítás — bár néha zavaró hatású — nemcsak a bóvlijellegű, nevenincs egerekre jellemző, hiszen az olyan nagy nevek, mint például a Logitech, is élnek ezzel a fegyverrel.

A kifejezetten játékra tervezett egér első fogásra furcsának tűnhet, de pár perces használat után könnyen hozzászokik az ember. Játékoknál kifejezetten jól kezelhető, nem túl nehéz, sem túl könnyű, épp ideális. Sőt, végre valaki gondolt a balkezesekre is, mivel a Copperhead teljesen szimmetrikus: jobb oldalán ugyanazokat a funkciógombokat találhatjuk, mint a balon.

Összesen hét gomb áll rendelkezésünkre, igaz, többnyire még a kemény magos játékosok is megelégszenek öttel. Az alján lévő gombbal az előre beállított öt érzékenységi mód közül választhatunk, így nem kell az operációs rendszerben matatni minden egyes alkalmazásnál. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik akciójátékokkal szeretik elütni az időt, és nem sajnálnak komolyabb összeget kiadni egy profi lézeres eszközért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.