Hirdetés

Rejtélyes eltűnések



|

Hirdetés

Hiába kapcsolom be, legközelebb megint nem lesz ott. Próbálkoztam egy javító telepítéssel, aminek az eredménye egy indításkor megnyíló, üres Dokumentumok mappa lett. Hogyan tudnám leszoktatni rendszeremet az önkényes nyitogatásról?A hibát a rendszerleíró adatbázis téves bejegyzése okozza. Ezért meg kell keresnünk az alábbi ágat a hiba kijavítására: HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Winlogon. A jobb oldali ablakban nyissuk meg a UserInit bejegyzést, és írjuk be a következő sort, vesszővel a végén: C:WINDOWSsystem32userinit.exe,. (Ha Windowsunk nem a C: partíción található, használjuk annak a partíciónak a betűjelét, amelyre a rendszert telepítettük.) Ezután zárjuk be az ablakot, és indítsuk újra a Windowst.

Ha a kényelmesebb megoldást választanánk, látogassunk el Doug Knox honlapjára (www.dougknox.com), majd a WinXP Fixes ponton belül keressük meg a My Documents Opens at Logon bejegyzést. Töltsük le, majd futtassuk az ott található programkódot. Ez a megoldás nemcsak a Dokumentumok mappa megnyitását, hanem a Gyorsindítás eszköztárat is javítja.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.