Hirdetés

Rendszergazdák Világnapja 2010 - Egy nap, amely csak róluk szól!



|

Idén július 30-án, a rendszergazdák világnapján, a PC World magazin a munkahelyekkel összefogva szeretné megajándékozni az ünnepelteket egy nap személyreszabott lazítással.

Hirdetés

Van egy ember, aki az életét teszi fel arra, hogy mindig, minden időben és helyen megoldja azokat számítógépes, hálózati problémákat, amelyek ártatlan emberek hétköznapjait tudják tönkretenni. Egy jó rendszergazda igazi kincsnek számít, épp ezért nemcsak panaszkodni kell neki, hanem olykor tudtára kell adni, mennyire is nem tudunk létezni nélküle. Higgyék el, meg fogja hálálni a már-már láthatatlan, a sok-sok szerver és kábel közé elbújt emberke!

 

 

Egyszerű lenne azt mondani, hogy béremeléssel nyilvánvalóan jót teszünk a rendszergazda lelkének. Nos, mi úgy gondultuk, hogy ennél több kell, egy teljes szabad nap, ami csak róla szól. Ezen a napon nincsenek szűnni nem akaró problémák, rendszer leállások, fagyások és szerver vagy kliens oldali galibák, csak az önfeledt móka és kacagás. Július 30-ára szeretnénk minél több rendszergazdát összehívni, amelyhez a munkáltatók segítségét is kérjük. Egy ilyen nap igazán belefér még egy nagyon szigorú munkarend esetén is, főleg, ha ezzel a felhasználók számára megoldhatatlan problémákat is kezelő személynek okoznak örömöt.

 

 

Az esemény helyszínéül a Zöld Pardont választottuk ki, amely remek alapot ad egy lazítós délutáni-esti programhoz. Ha netán a május végi esőzéshez hasonló özönvíz sújtaná a helyszínt, akkor a Separé bisztróban tartjuk meg a rendezvényt. Az alábbi programokkal készülünk:

 

Tervezett programjaink a pódiumon:

- Stand-up comedy (Szavazz a Facebookon, ki lépjen fel a Rendszergazdák Világnapján!)

- Válogatás a nyereményjátékra beérkezett legjobb felhasználói történetekből és díjátadó

- Miért mániánk a biztonság?

- A rendszergazda, ha hibázik – humoros esettanulmányok

 -Extrém rendszerek – különleges esettanulmányok

 

Ezen felül kiállítás és vásár is lesz hardver, szoftver, szórakoztató elektronika és szolgáltatás témákban is. Két sör között tehát meg lehet tekinteni partnereink legújabb termékeit is, amelyek között hasznos és kevésbé hasznos, de annál inkább vicces kütyük is lesznek.

 

Mindenképpen érdemes tehát eljönni, az 500 Ft-os belépőért nem csak egy sörre és egy virslire fizetünk be, de még értékes ajándékot is adunk. Ráadásul, ha rendszergazda vagy és jelzed felénk részvételi szándékod, megkeressük a munkáltatódat, és személyesen kérjük fel, hogy engedjen el és fizessen be hozzánk! Minden cég, ami megajándékozza a részvétellel rendszaradminisztrátorát, felkerül dicsőségfalunkra!

 

Az eseményre ezen az oldalon lehet jelentkezni.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.