Hirdetés

Részletesebb lett a magyarországi Google Maps



|

Több egyetemi campus és idegenforgalmi célpont is az eddigitől nagyobb részletességgel került fel a Google térképeire. A Google autói miután bejárták az országot, pontosították az utcaneveket és a közlekedési jeleket is.

Hirdetés

Frissült a Google Maps, amelyen mostantól részletgazdagabban mutatkoznak Magyarország fürdői, a Balaton környéke, a nemzeti parkok és más idegenforgalmi központok is. A tájékozódásban már az egyetemi campus-ok és kórházak pontos térképei, sétálóutcák, komp- és hajójáratok, parkok alaprajzai is segítik a látogatókat. Javult az útvonaltervezés és navigáció is, ugyanis pontosított közlekedési jelzések, házszámok és utcanevek kerültek a térképekre.

A Google szolgáltatását világszerte havonta egymilliárd ember használja. A Google a partnereinek a térképészeti adatait használja fel a térképeihez, ezeket vetik össze a légi- és műholdképekkel, illetve a Google autói által készített utcai fotókból származó információkkal. 

A mostani fejlesztésnek köszönhetően a Google Maps-en megtalálható lett például a Budapesti Műszaki Egyetem campus-ának összes épülete is, de a budapesti Szent János Kórház és a Margitsziget, valamint a Balaton- felvidéki Nemzeti Park is jóval részletesebben szerepel a korábbinál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.