Hirdetés

Sablont a Wordbe!



|

Hirdetés

Itthonra is vásároltam egy számítógépet, a sablonok is megvannak, de nem tudom, hogy hova kell bemásolnom a fájlokat, hogy a Word is használni tudja.A szövegszerkesztő programok előre elkészített sablonokkal segítik a munkát, melyek tartalmazzák a margó, a fejléc, a betűtípus és más, egyedi paraméterek beállításait. Ha ilyen segítséget veszünk igénybe, akkor a legtöbb esetben elég csak a szöveg beírását elvégeznünk, mert a formázás már eleve adott. Másik előnye, hogy a kész dokumentumok ugyanazokat a szigorú előírásokat követik, amit a cég elvár. Ha a Wordben egy új dokumentumot szeretnénk létrehozni, akkor válogathatunk a saját, vagy a Microsoft által elkészített sablonok közül. A testre szabott változatokat egy külön könyvtárba menthetjük el, amit az alábbi útvonalon találhatunk meg:
Documents and Settings (Felhasználó neve) Application Data Microsoft Sablonok
Ide kell bemásolnunk az újonnan hozott sablonokat, így legközelebb a Wordben, ha a Fájl menü Új dokumentum elemére kattintunk, majd (a Word 2003 esetén) a jobb oldali pulton a Sablonok csoportban a Saját számítógépen elemet választjuk ki, az Általános fülön megjelennek szerzeményeink.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.