Hirdetés

Saját Chromebookot tervez a Google



|

A jövőben nemcsak támogatást, saját készüléket is kínál majd a Google.

Hirdetés

Számos nagy szoftverfejlesztő és szolgáltató lépett mostanában a hardverpiacra, itt említhetnénk például a Microsoftot a Surface tablettel. A Google ettől tovább ment, hiszen a Nexus márkanév alatt már most is vannak készülékei a piacon; illetve a chromebookokat is hirdette már.

A Google most újabb lépést tesz ebben az irányban, ugyanis a jövőben már nemcsak támogatást, hanem saját készüléket is kínál a keresőóriás. A chromebookok olyan notebookok, amelyek szinte tárhely nélkül érkeznek, ugyanis mindent a felhőben tárolnak, és még a programokat is itt futtatják.

Az Acer és a Samsung után a Google 2013-mal kezdődően a saját chromebookjait is a piacra dobja, az első modell a jövő évi CES kiállításon debütálhat. Mivel a Google nem rendelkezik megfelelő gyártósorral, ezért magáról a gyártásról a Compal Electronics és a Wintek gondoskodnak majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.