Hirdetés

SAP-Sharp együttműködés



|

Hirdetés

A megállapodás értelmében a Sharp olyan szoftvereket és kézi eszközöket fejleszt ki, amelyek támogatják az SAP mobil alkalmazásait. A partneri megállapodásra nem sokkal az után került sor, hogy hétfőn hasonló megállapodásról adott hírt a Fujitsu és a Nokia. Ott a Nokia biztosít csúcskategóriás Symbian-alapú kézi eszközöket, míg a Fujitsu kínál rendszerintegrációt, tanácsadást és felügyelt szolgáltatásokat. A megállapodás első lépcsőjében a Sharp két SAP alkalmazást integrál Zaurus SL-C760 és SL-C750 modelljébe, amelyek lehetővé teszik, hogy az ügynökök és a szerviz technikusok információkhoz jussanak, és azokat fel tudják dolgozni. Egyelőre két népszerű CRM alkalmazásról van szó, melyeket további alkalmazások követnek. A megállapodás második lépcsőjében a kélt cég kiterjeszti az együttműködést a Zauruson túl a mobié PC-kre és a telefonokra is. Az egyik oka, hogy az SAP a Sharppal társult, abban rejlik, hogy a japán cég kiváló minőségű síkpaneleket gyárt, amelyek vonzzák a mobil adatrendszerek felhasználóit. De az SAP szóvivője szerint az is szerepet játszott a döntésben, hogy a Sharp Linuxot használ, ami jól használható az SAP Java-alapú szoftvereihez.

A megállapodás kezdetben a japán piacra fókuszál, de az SAP és a Sharp ki kívánja terjeszteni a megállapodást Észak-Amerikára és Ázsia egyéb területeire is. A két cég úgy látja, hogy gyorsan nő a kereslet a valós idejű vállalati mobil kommunikációs szolgáltatások iránt - a felhasználók száma jelenleg 17 millióra rúg világszerte, akik közül csak Japánban 1.2 millió található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.