Segítse a PC World munkáját!



|

Várjuk olvasóink véleményét cikkeinkről.

Aki szívesen segítené munkánkat, értékelné cikkeink minőségét és használhatóságát, írjon nekünk levelet a

 

velemeny@pcworld.hu

 

címre. Ezután havi rendszerességgel meg fogja kapni kérdőívünket, amelyben elmondhatja véleményét. Legkitartóbb segítőink között év végén értékes nyereményeket sorsolunk ki!

 

A tárgynyeremények

2 db SMCWGBR14-N ”Works with Vista” logóval ellátott BarricadeTM N Wireless 4-port Gigabit broadband router, mely a nagy sebességű kábel vagy xDSL internetkapcsolat létrehozására, illeti megosztására hivatott komplett hálózati megoldás.

 

 

smcwgbr14_n.jpg
 

 

 

1 db SMCHPAVH-ETH EZ Connect HomePlug AV Ethernet Adapter, amely könnyű és gyors hálózati csatlakozást tesz lehetővé az otthoni felhasználók és a kisvállakozások számára. Támogatja a HD video és audio streaming-et, VoIP-ot, online játékot és a szélessávú internet kapcsolat megosztását az otthoni elektromos hálózaton keresztül. Ugyanaz a jel koax kábelen is továbbküldhető.

 

 

smchpavh_eth_1.jpg
 

 

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.