Hirdetés

Sikeres hacker támadás a Foxconn ellen



|

A Big Boss loginját is ellopták az embertelen körülmények és bánásmód miatt.

Hirdetés

A Swagg Security igazi modern kori virtuális partizán egység, mely a világhírű gyártó és beszállító céget, a Foxconnt választotta célpontjául. Sikeresen tulajdonították el a cég jelszó készletét, még a Nagyfőnök fiókadatait is megszerezték.

 

A digitális tolvajok példát akartak statuálni a Foxconnal, alkalmazottaik kizsákmányolása kapcsán. Nem véletlen, hogy az Apple gyártóját választották, lévén az egyik legnagyobb kínai hardvergyártó vállalat. Már többször írtunk róluk az embertelen bánásmód, veszélyes anyagok és laza biztonsági szabályok miatt. Sajnos még halálesetek is előfordultak.

 

 

Lehet, hogy az ellopott fiókadatok még az iPhone gyártását is veszélyeztetik, de mégsem biztos, hogy változtatnak a munkakörülményeken. További részletek testvérlapunk, a Computerworld.hu cikkében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.