Hirdetés

SiS746FX lapkakészletre épülő alaplap az MSI-tól



|

Hirdetés

A 746F Ultra névre hallgató lap AMD Duron és Athlon XP processzorok fogadására képes.Az MSI 746F Ultra kezeli a DDR400 (PC3200) memóriamodulokat és támogatja a AGP 3.0 (8X) szabványt is. Az alaplap tartalmaz három memóriafoglalatot, emellett öt PCI és egy AGP slot kapott helyet rajta. Az alaplap többféle változatban is megvásárolható, létezik belőle 10/100Mbps Ethernet csatlakozóval ellátott és 5.1-es hangkártyával felszerelt is. Természetesen az MSI saját fejlesztéseit is belepakolta a termékbe, ilyen a D-Bracket 2 (rendszerdiagnoszikát segítő ledekkel és két USB 2.0 porttal), az S-Bracket (S/P DIF csatlakozóval), és a Live Update 2 (automatikus bioszfrissítés az internetről) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.