Hirdetés

SMS-kártya vásárlás az Interneten



|

Hirdetés

A www.smskartya.hu internetes oldal fejlesztésével a cég a kártya használatát még kényelmesebbé és egyszerűbbé tette a felhasználók számára.

A weboldal felkeresése után és a csupán pár percet igénybe vevő online kártyavásárlást követően, a kártya tulajdonosa kedvező áron tud telefonálni, sms-ezni vagy akár ingyen internetezni.

Az Interneten történő kártyavásárlás biztonságát az Inter-Európa Bank garantálja. A tranzakció a bank honlapján keresztül jön létre, amelynek sikerességéről pár percen belül értesítést küldenek a felhasználó által megadott e-mail címre. Az értesítést követően az eTel hálózata megadja a használathoz szükséges sorozatszámot és PIN kódot.

Az eTel második generációs kártyájával a magyar piacon egyedüliként biztosít egyszerre három távközlési szolgáltatást: a telefonálást, az SMS-küldést valamint az internetezést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.