Hirdetés

SMS korlátok nélkül a Vodafone-nál



|

Hirdetés

- EMITEL Távközlési Rt. - HUNGAROTEL Távközlési Rt. - INVITEL Távközlési Szolgáltató Rt. - Magyar Távközlési Rt. - MONOR Telefon Társaság Rt. A vezetékes irányba küldött szöveges üzenetek ára az Európa tarifacsomag kivételével megegyezik az előfizető tarifacsomagjához tartozó hálózaton kívülre küldött SMS díjával. Az Európa tarifacsomag esetében a vezetékes telefonra küldött SMS ára azonos a hálózaton belülre küldött SMS díjával. Ha a szolgáltatásról többet szeretne megtudni, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat a Vodafone hálózatából, belföldről ingyenesen hívható 1270-es számon, vagy a 06-1-288-1270-es vezetékes telefonszámon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.