Hirdetés

Sony Ericsson P990i már augusztusban?



|

Hirdetés

A P990i a legfrissebb modell a Sony Ericsson sikeres okostelefonjainak sorában (P800, P900 és P910). A készülék tervezése a már jól bevált koncepción alapult, és jól felismerhető stílusjegyekkel rendelkezik. Elsősorban és mindenekelőtt kiválóan működő mobiltelefon, miközben az UMTS-technológia összes előnyét is kihasználja, beleértve a videohívást, a nagy sebességű adatletöltést valamint az internet böngészést teljes HTML-oldalak megjelenítésével. Ezek az új Opera 8 böngészővel, vízszintes formátumban jeleníthetők meg. A biztonságos, egyszerű és gyors hozzáférés az emailekhez és az internethez a valódi mobil iroda alapkövetelménye. Ez az a terület, ahol a P990i kétségkívül kiváló minősítést kaphat. A sokat utazó üzleti felhasználók számára rendkívül fontos az emailek és a naptár elérése az irodán kívül is, hiszen így munkájuk bárhol és bármikor végezhető. A telefonba épített fényképezőgép számos üzleti alkalmazást kínál a képkészítésre és megosztásra. A fejlesztők ezúttal még egy lépéssel továbbléptek, és a P990i 2 megapixeles felbontású, autofókuszos kamerát névjegykártya szkenner funkcióval is felruházták. A karakterfelismerő szoftver a névjegykártyáról beolvasott adatokat a P990i-n tárolt névjegyek közé helyezi.
A nagyméretű, 2,8’’ QVGA (262 ezer színt megjelenítő TFT) érintőképernyőnek köszönhetően a teljes névjegy egyszerre beolvasható. A P990i felhasználói minden bizonnyal idejük meglehetősen nagy részét töltik üzleti úton. Az intelligens telefon új funkciói gondoskodnak arról, hogy ez a munkából kieső idő is a lehető legpihentetőbben és legszórakoztatóbban teljen. A P990i számos szórakoztató alkalmazását háromdimenziós hardvergyorsító támogatja. Az izgalmas Java játékok (például a Gameloft Vijay Singh Pro Golf 2005 játéka) lerövidítik a leghosszadalmasabb utazást is. A teljes értékű zenelejátszó pedig MP3, AAC és AAC+ formátumú fájlok lejátszására is alkalmas. A"Flight" módnak köszönhetően a zenelejátszó akkor is működik, ha a telefon ki van kapcsolva, így akár repülőgépen is használható.
P990i - Funkciók röviden: - 2 megapixeles kamera autofókusszal - Videotelefon a második kamera segítségével és MPEG4 támogatással - Valós idejű videó és videolejátszás (30 képkocka másodpercenként, QVGA-kijelzőn) - Nagy méretű (2,8 hüvelyk) QVGA-kijelző (240 x 320) - 262 ezer színt megjelenítő érintőképernyő - Sztereó Bluetooth - Csengőhang: 40 hangú polifónia, MIDI - Zenelejátszó: külön kezelőgomb, lejátszási listák (m3u), MP3, AAC, AAC+ és E-AAC+ fájlok, valamint m4a támogatása - FM RDS rádió ébresztőórával - 80 MB méretű belső memória - 64 MB méretű Memory Stick PRO Duo (tartozék) - Memory Stick PRO Duo támogatás (jelenleg 8 GB-ig) - Bluetooth 2.0 - IrDa - WLAN 802.11b - Nagy sebességű UMTS-modem (384 kbps) - USB asztali tartó - Névjegykártya-olvasó - Háttér-világításos, hüvelykujjal nyomkodható billentyűzet - Intelligens szövegbevitel: szavak kiegészítése, intuitív szófelismerés és kézírás-felismerés - Word, Excel és PowerPoint fájlok megtekintése és szerkesztése (csak szöveg) - Adobe PDF-nézegető - Opera 8.0 internetböngésző, teljes képernyős fekvő megjelenítéssel - RSS-hírletöltés - Irodai kihangosító - Több feladat egyidejű kezelése - Email támogatás - Symbian 9.1 (UIQ 3.0) szoftverplatform - Méret: 114 x 57 x 25 - Tömeg: 155 gramm akkumulátorral és flip billentyűzettel
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.