Hirdetés

Sony VAIO T2XP



|

Hirdetés

A folyton mozgásban levők elengedhetetlen társa a noteszgép, amelynek legfőbb ismérve, hogy kicsi, és hosszú az akkumulátor üzemideje.

Ezeknek a követelményeknek az új VAIO maradéktalanul megfelel: tömege másfél kiló alatt van, fejlett energiagazdálkodásának köszönhetően pedig öt órát jóval meghaladó ideig képes egyetlen feltöltéssel dolgozni. A méretcsökkenésnek nincsenek negatív vonzatai, billentyűzetén hosszabb ideig is kényelmesen gépelhetünk.

Sony VAIO T2XP


Szélesvásznú kijelzője jó szolgálatot tesz, a munka és szórakozás során egyaránt jó hasznát vehetjük. A szórakozást néhány pluszgomb és szoftver segíti elő, ezekre filmnézés közben lehet szükségünk. Jó noteszgéphez illően hálózati eszközökkel is jócskán ellátták, vezetékes és vezeték nélküli egységekkel egyaránt.

Természetesen nemcsak multimédiás szoftvereket kapunk hozzá. Az egyik leghasznosabb vele járó alkalmazás a Sony Update, amellyel folyamatosan naprakészen tarthatjuk rendszerünket.

Külső és belső jegyeit vizsgálva minden területen a Sonytól elvárt minőséggel találkoztunk: csak ajánlani tudjuk ezt a készüléket — már amennyiben megengedhetjük magunknak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.