Hirdetés

Sportnap világklasszis sportolókkal



|

Hirdetés

Az említett versenyeken összesen 18 magyar aranynak örülhettünk, és 13 megszerzéséből vette ki részét a T-Mobile támogatását élvező sportoló. A T-Mobile a hazai sport meghatározó segítőjeként éppen emiatt döntött úgy, hogy a kiváló eredményt felmutató magyar sportolókat több hazai sztárral együtt egyfajta "éremszámláló" T-Mobile Sportnap keretében látja vendégül. A T-Mobile Sportnap sajtótájékoztatóját kötetlen program követte, ahol számos izgalmas versenyszám keretében az érmet szerző világklasszis sportolóink - többek között Vörös Zsuzsanna, Janics Natasa, Cseh László, Balogh Gábor, Benedek Tibor, Vereckei Ákos, Vári Attila, Pulai Imre, Novák Ferenc, Horváth Gábor, Kucsera Gábor - és hírességek, ismert közéleti személyiségek mérték össze erejüket és tudásukat.
A T-Mobile Sportnap legfőbb különlegessége - amit már a helyszínválasztás is elárult - az volt, hogy öttusázók, úszók, kajakozók és kenuzók, no és még egy sor sportág képviselői ezúttal nem a "hazai pályán" mérték össze erejüket az újságírókkal és médiaszemélyiségekkel. A "Legnagyobb ütés" versenyben híres sportolók, médiasztárok és újságírók párosok versenyeztek egymással, a kispályás házi golfbajnokságban pedig mindenki megmutathatta legjobb tudását. A T-Mobile Sportnapon hírességeink négykerekű motorbicikliken, vagyis a quadokon versenyeztek, és sok egyéb kikapcsolódást jelentő program mellett lehetőségük nyílt lovaskocsizásra is. A T-Mobile Sportnap jó hangulatáról és remek viccekről Geszti Péter, az esemény házigazdája gondoskodott.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.