Hirdetés

Startol a Sony PSX konzolja Japánban



|

Hirdetés

A karácsonyi vásár utolsó napjaiban piacra kerülő PSX egy merevlemezes videorögzítőt, egy DVD írót és a PlayStation 2 konzolt egyesíti magában, de a felhasználók fotókat is megtekinthetnek az eszközzel, vagy egy Memory Stick kártyáról betöltve, vagy USB 1.1 kapcsolaton keresztül. A PSX támogatja az audio lejátszást is, és Ethernet csatolóján keresztül hálózatra is csatlakoztatható.

Az eszközt a Sony májusban jelentette be, majd októberben a Ceatec kiállításon már be is mutatta. A PSX az első abban a terméksorozatban, amely egyesíti a fejlett elektronikai eszközöket a játékszektor élenjáró félvezető technológiájával - amivel a Sony egy új piacot kíván létrehozni az integrált termékek számára. A PSX két verzióban kerül forgalomba: a DESR-5000-es 160 gigabájtos, a DESR-7000-es pedig 250 gigabájtos merevlemezzel - minden egyéb elem azonos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.