Hirdetés

Strapabíró notebook a NEC állományából



|

Aki olyan környezetben is megfordul, ahol a notebook-ot sérülés érheti, az jó hasznát veheti a NEC termékének.

Hirdetés

Ma reggel óta érhető el Japánban a NEC ShieldPRO N22G nevű laptopja, mely a legfrissebb újdonsága a NEC strapabíró notebook-okat tartalmazó családjának. Az IP65 (International Protection Rating) besorolásnak megfelelő laptop külseje alatt egy Core i7-660UE lapul, melynek órajele 1.33 GHz, és a gumírozott borításnak köszönhetően szinte bármilyen rázkódás ellenére is zökkenőmentesen teszi a dolgát. A ráeső tárgyakkal sincs gond, sőt, akár 90 centi magasból is leejthetjük, akkor sem fog darabjaira törni, mint ahogyan a fröccsenő víz és a porszennyezés esetén sem kell üzemzavarral kalkulálnunk.

A 4 GB RAM-mal szeretl ShieldPRO N22G választhatóan 100, vagy 160 GB-os merevlemezzel kapható, mint ahogyan opcióként szerepel a 32 GB-os SSD is. A 12,1 hüvelykes XGA képernyő mellett találunk SD slot-ot, PCMCIA-at, USB-t, WiFi-t, Gigabit Ethernetet, és Bluetooth-t is. A 2.7 kilogrammos szerkezetet az akkumulátor 12 órán keresztül tudja működésben tartani, akár zord körülmények között is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.