Hirdetés

Superdrive az Iomegától



|

Hirdetés

Az amerikai cég bejelentette a világ egyik első olyan DVD íróját, amely minden főbb CD és DVD formátumot támogat, beleértve a DVD+R/+RW-t, a DVD-R/-RW-t, és DVD-RAM-ot is. Természetesen a CD formátumokat is tökéletesen kezeli a készülék, sőt a hírek szerint 24-szeres sebességgel képes grabbelni az audió-korongokat. Habár az Iomega Super DVD Drive-ot a tegnap indult amerikai CeBIT kiállításon már bemutatták a nagyközönségnek, belső változata csak augusztusban lesz kapható. Először az Egyesült Államokban jelenik meg, a cég közleménye szerint 330 dolláros (azaz mai áron átszámítva mintegy 75 000 forint) áron. Európában szeptemberben lesz elérhető a masina, szintén ebben a hónapban jelenik meg a külső, USB 2.0 felületre csatlakoztatható verziója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.