Hirdetés

Szabadalmi vita az Asus noteszgépei miatt



|

Hirdetés

A szállítmányokat feltartóztatják a vámon, sőt egy esetben le is foglaltak szállítmányt.

Az AsusTek minden erejével azon dolgozik, hogy gyors megoldást találjon, állítja James Wu, a tajvani cég európai marketing igazgatója. Az LG kevésbé optimista, a céget képviselő Simmons & Simmons ügyvédi iroda szerint a konfliktus több hónapra is elhúzódhat. A szabadalmi vita nem érinti az összes Asus noteszgép modellt, csak az M6N ás az A2000-es szériát, ennek ellenére a hollandiai BAS Computershez és a Quote Components céghez érkező szállítmányokat kedden feltartóztatták a vámon.

A BAS vezetője szerint a probléma csak átmeneti akadályt jelenthet az Asus számára, amely most akarja megismertetni magát a holland piacon. A Quote igazgatója viszont a legnagyobb Asus forgalmazó Hollandiában, és éveket dolgoztak a márka ismertté tételén, amit a lefoglalt szállítmányokról érkező hírek viharos gyorsasággal lerombolhatnak, és a kiskereskedők alternatív megoldásokat keresnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.