Hirdetés

Szekeres Adrien-koncert a neten



|

Élő, internetes koncertközvetítés a TVnet segítségével

Hirdetés

Az énekesnő legújabb, Olthatatlanul című nagylemezének dalait és a koncert hangulatát – az ötszáz színházlátogatókon felül – még ötszáz internetező is figyelemmel kísérhette a világháló segítségével.



A TVnet a legkorszerűbb technikai hátterével biztosította a Thália Színház és a koncert légkörének számítógépre "varázslását"; Szekeres Adrien koncertjét a legkorszerűbb alkalmazással, egy videolan szoftver segítségével élőben, saját honlapján tette elérhetővé. Az est nyomon követéshez csupán a Windows Media Playerre és legalább 1 Mbit/s-os internetkapcsolatra volt szükség a felhasználók részéről.



A TVnet korábban is közvetített különböző eseményeket a világhálón: NETTV néven működő internetes televízióján koncertek, kiállítások, sportesemények és egyéb, változatos rendezvények kerültek "adásba", amelyek hátterében egy RealPlayer médiaszoftver áll. A koncert jó minőségben való élvezhetőségét – az ügyfelek nagy részénél már rendelkezésre álló – ADSL 3G sávszélesség is biztosítja.



Szekeres Adrien Olthatatlanul c. lemezének bemutatóját május 25-én, 20 órától kísérhették figyelemmel az internetezők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.