Hirdetés

Szélessávú netet kaphat az összes magyar háztartás



|

Lázár János szerint 2018-ra nem ártana megvalósítani az ötletet.

Hirdetés

A városokban tipikusan már évek óta nem jelent problémát megfizethető szélessávú internettel rendelkezni, azonban a kisebb településeken jobb esetben is csak drága és lassú megoldást köttethetnek be a lakosok.

Hirdetés


Az MTI beszámolója alapján a Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint 2018-ra minden magyar háztartásból elérhetőnek kellene lennie egy tisztességes kapcsolatnak, ennek megvalósítása a kormány egyik kiemelt projektje lesz az elkövetkező négy évben.


„A világháló használatához szükséges eszközök egyre olcsóbbak lesznek, és az ehhez nélkülözhetetlen ismeretek is alapkészségé válnak. Egyre többen vannak, akik otthonról intézik ügyeiket, fizetik be a gáz- vagy villanyszámlát, ráadásul ezzel megtakarítást is tudnak elérni. [..] A kistelepülések számára kulcskérdés a gyors internetelérés kiépítése, amellyel közelebb lehet hozni a világot az itt élőkhöz. Az internet segítheti a munkavégzést, egyszerűbbé teszi a köz- vagy akár az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést” – taglalta pénteken Lázár János az ötszáz főt számláló Csanádalberti községházában rendezett lakossági fórumon.


(Fotó: photosteve101)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.