Hirdetés

Szeptember 16-20., Párizs: Apple Expo 2003



|

Hirdetés

Többek között szó lesz a Pantherről ( a Mac OS X következő verziójáról), a Final Cut Próról, az Xserve-ről, a nyílt forráskódról, a „migrációs stratégiákról”, oktatásról, az iLife alkalmazásokról, a fényképezésről, a vállalati és egészségügyi megoldásokról. De lesznek speciális fejlesztői fórumok, pl. a Mac OS X rendszerarchitektúrájáról, az Apple fejlesztő eszközeiről, a Javáról és a Safariról is.




A Creative Solutions Centerbe várják az ún. kreatív szakmák (grafikus tervezés, fotózás, nyomdai előkészítés, lap és könyvkiadás, nyomda) képviselőit, ahol bemutatják az Apple legújabb megoldásait és technológiáit. A Solutions Space-ben találkozhatnak az ipar képviselői az Apple fejlesztőivel és szakértőivel, az Apple Pro-Creative Classroomja pedig workshopokat tervez a Mac OS X-re történő áttérésről és az Apple video megoldásairól. Az Apple Expo 2003 külön területet szán a játéknak és a zenének, és természetesen lesz olyan kiállítás is, amelyen külső cégek mutatják be Mac-kompatibilis hardver és szoftver termékeiket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.