Hirdetés

Szerdán lesz a legnagyobb hazai mobiltermék-fejlesztési konferencia



|

November 12-én, immár negyedszer rendezi meg a HWSW az App!mobile mobiltermék-fejlesztői konferenciáját. A szervezők közel 60 előadással, köztük több külföldi előadóval várják a szakembereket.

Hirdetés

A HWSW kiadó App! rendezvény- és képzéssorozatának részeként már negyedszer megrendezésre kerülő mobiltermék-fejlesztői konferencia a hazai szakma legnagyobb fóruma, melyre idén közel 600 szakember látogat ki. A november 12-én megrendezésre kerülő App!mobile 2014 konferencián közel 60 előadó fog fellépni, köztük számos nemzetközi vendégelőadó. Keynote előadó Chris Chabot, a Google és a Twitter egykori fejlesztői kapcsolatokért felelős igazgatója lesz.

Hirdetés

Az idei program jó néhány kitörési pontot tartalmaz, igyekszik teljes piaci kitekintést nyújtani a hagyományos fejlesztői és UX témáktól kezdve a mobilfizetésen és az m-kereskedelmen át, egészen a vállalati mobilitásig és médiatermékfejlesztésig. A szervezők jelentős frissítést hajtottak végre az előadói gárdán is, az előadók fele olyan cégektől érkezik, melynek képviselői még soha nem adtak elő a konferencián.

 

Az App!mobile 2014 részletes programja a rendezvény weboldalán olvasható, ugyanitt lehet regisztrálni is rá. Az App! konferencia- és képzéssorozatot a HWSW 2011-ben hívta életre, a rendezvénysorozat eseményein az elmúlt egy évben több mint 2000 szakember vett részt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.