Szimmetria az adatátvitelben



|

Nagy sávszélességű, kedvezményes SDSL 3G internetszolgáltatást a TVnet-től.

Az SDSL 3G egy új, harmadik generációs, nagy sávszélességű, szimmetrikus digitális előfizetői vonal, amelyet a TVnet ADSL 3G termékének februári bevezetésével egyidejűleg indított el. A műszaki átadások munkái május közepére fejeződtek be, így az SDSL szolgáltatás létesítése ettől az időponttól már folyamatos. A TVnet Budapest területén jelenleg 19 központban van jelen, június végére várhatóan 21 központban lesz elérhető. A szolgáltatást a cég saját hálózatán belül nyújtja ügyfelei számára. Előnye az ADSL-lel szemben, hogy míg az ADSL-nél a sávszélesség az előfizető irányába nagyobb, az SDSL-nél a kapcsolat szimmetrikus, vagyis azonos adatátviteli sebesség biztosított letöltési és feltöltési irányban egyaránt, jelen akcióban mindkét irányban 2-2 Mbit/sec és 4-4 Mbit/sec sebességben, kizárólag réz érpár alapú telefonvonalon, teljes hurokátengedéssel. Az ADSL-lel (vagyis az aszimmetrikus digitális előfizetői vonallal) ellentétben az SDSL-lel kedvezőbb szolgáltatáshoz juthatnak azok, akik munkájuk során fel- és letöltési irányban egyaránt jelentős adatcserét bonyolítanak.

"Az SDSL technológia elsősorban azoknak nyújt megoldást, akiknél kiemelt szempont a feltöltési sebesség, és költséghatékonyan akarják megvalósítani az adatátvitelt. Az SDSL internetszolgáltatásban így főként azok a kis és közepes vállalkozások érdekeltek, amelyek nagy mennyiségű vállalati adatot forgalmaznak (pl. videokonferenciát tartanak), és érzékenyek a kiadásokra", fogalmazott ifj. Lengyel Tibor, a TVnet Kft. ügyvezető igazgatója.

A TVnet SDSL 3G internetszolgáltatának havi alapdíja lakossági előfizetők esetén bruttó 10.500 forint, üzleti előfizetőknél nettó 38.000 forint. A cég a jelenlegi, hasonló kapacitású bérelt vonali összeköttetések havidíjának töredékéért, több mint 50 százalékkal kedvezőbb áron teszi elérhetővé SDSL szolgáltatását, mind a lakossági, mind az üzleti szegmens számára. A június
1-től kezdődő, és két hónapon át tartó SDSL 3G akció keretében a vállalat egy 120 ezer forint értékű, Allied Telesyn modemmel is megajándékozza az előfizetőket.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.