Hirdetés

Sznobiltelefonok a Nokiától



|

Hirdetés

A Nokia 7360, 7370 és 7380 sorozatszámmal látja el a L'amour széria darabjait. A típusonként 200 és 500 euró közötti áron bevezetendő készülékek közös alapelve a különc külső: gravírozott fémkeret, valódi bőr borítás...


A legdrágább kicsike például billentyűzet nélkül érkezik, kizárólag hangparancsokkal valamint egy többfunkciós vezérlővel irányítható. A két megapixeles kamerával és mp3-lejátszóval is felszerelt sznobiltelefon lesz az árskála 500 euró felé eső felén.

Kistestvérei közül a 7370-es szétnyitható lesz, nagyfelbontású kijelzője , kamerája és 3D-s hanghatású csengőhangokat is megszólaltató sztereó hangszórója bizonyára menő lesz a trendi felhasználók körében (és ciki a praktikusabbak szemében). Színvilága a kávé és a borostyán jegyében került kialakításra... A 7360-asban szintén lesz kamera, de az mp3-lejátszó helyett "csak" FM rádiót hallgathatunk, ráadásul ezen már "normális" tárcsázó gomok is lesznek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.