Hirdetés

T-Mobile Kapcsolat Show júniusban



|

Hirdetés

június 26-án tartják a budapesti Felvonulási téren, ahol a programban egyaránt szerepelnek majd híres hazai előadók, valamint meghívott külföldi művészek is.

Utóbbiak közé tartozik a reaggie körökben méltán ismert és elismert zenész Jimmy Cliff, aki Black Magic című új lemezének bemutatójával igyekszik majd lehengerelni a közönséget. Erre meg is van minden esélye, hiszen az album minőségi nótáinak komponálásában olyan sztárok voltak Cliff segítségére, mint Annie Lenox, vagy a tavalyi gála sztárvendége, Sting. A fő attrakciónak számító, 1 Oscar, 5 Grammy, és több tucat más díjat elnyert Lionel Ritchie repertoárjában várhatóan olyan dalok csendülnek fel, mint a "Hello", a "Say You, Say Me", a "Dancing on the Ceiling", vagy az "Easy". A 100 millió eladott lemezzel büszkélkedő Ritchie egyébként már nem először érkezik Magyarországra.

Aki bővebb információra kíváncsi, látogassa meg a T-Mobile honlapját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.