Hirdetés

Támogatókat veszített a SOPA



|

Nehezebb dolga lesz Hollywoodnak, ha újra jogi kényszert eszközölne a kalózok ellen.

Hirdetés

Nehezebb dolga lesz Hollywoodnak, ha újra jogi kényszert eszközölne a kalózok ellen: három korábbi szövetségesük is kikerült az Egyesült Államok képviselőházából. Mary Bono Mack, Howard Berman és Joe Baca a választásokat követően veszítették el a pozíciójukat.

 

Mindhárom előbb említett képviselő egyike volt a SOPA 31 "szponzorának", illetve annak a 23-nak, amely a tömeges internetes tüntetések ellenére is kitartott a tervezet mellett. A SOPA támogatói azt állították, egyszerűbbé tennék a kormány dolgát a jogsértő tartalmakkal foglalkozó oldalak letiltásában, mindenki más pedig a szólásszabadság fenyegetéséről beszélt.

 

Bár nincs közvetlen jele annak, hogy a képviselők a SOPA támogatása miatt nem nyertek el kellő támogatást, annyi bizonyos, hogy Hollywood valamennyit veszített a befolyásából. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.