Hirdetés

Távozott az HTC egyik legnagyobb alakja



|

Peter Chou a vállalat társalapítója és egykori ügyvezetője - most távozik.

Hirdetés

Cher Wang mellett Peter Chou az, aki az HTC ikonikus alakjának számít. Sokáig a vállalat ügyvezetője volt, illetve ő volt az egyik társalapító is. Most távozik a cégtől. 

Hirdetés

Az HTC korábban olyan készülékek gyártását vállalta, mint a Sony Xperia X1, a Nexus One vagy a T-Mobile G1. 2008-ban aztán új erőre kapott a Touch Diamond és Touch Pro modellekkel. 

A G1 után Androidra váltott a gyártó, 2011 tavaszán pedig a csúcsra ért a tőzsdei árfolyam is. 

A csúcsot követően jött a kiábrándító One X sorozat, de a One M7, a One M8 sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A marketing terén sem állt jól a cég, végül a marketinges feladatok mellett az ügyvezetést is átadta Wangnak Chou. 

Az HTC 10 segítségével elkezdett kimászni a tavalyi csalódás ismételt gödréből a vállalat, azonban a Samsung ellen a jelek szerint még mindig nem tudta felvenni a kesztyűt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.