Hirdetés

Termékazonosító szolgáltatás a Microsofttól



|

Hirdetés

Ennek révén a kiskereskedők és a végfelhasználók elkerülhetik a nem jogtiszta szoftverek forgalmazásából és használatából eredő felesleges problémákat, emellett lehetőségük nyílik annak ellenőrzésére is, hogy nem tévesztették-e meg őket.

Azok, akik a vásárlás napjától számított 6 hónapon belül beküldik a gyanús terméket ellenőrzésre a termékhez kapott összes anyaggal, dokumentummal és a csomagolással együtt (ideértve a számlát, amelyen fel van tüntetve a vásárlás helye), és a termék hamisnak bizonyul, cserébe kaphatnak egy eredeti Microsoft terméket.

A nyilvánvalóan hamis szoftvereket, például írott CD-lemezeket, valamint kirakodóvásárokon, bolhapiacokon, internetes aukciós webhelyeken elérhető gyűjteményes CD-ket nem cseréli ki a Microsoft eredetire.

A termékazonosító szolgáltatásról, valamint a beküldés és a csere feltételeiről bővebb információ ezen címen található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.